Bokning med patient

• Bokning kopplad till patient eller patient som registreras i samband med bokningen.

Bokning med patientuppgifter

• Bokning med patientuppgifter så som personnummer , för- och efternamn, e-postadress och mobilnummer. Patient kan registreras eller uppdateras vid ett senare tillfälle än vid bokningstillfället.
  • Patientuppgifterna på bokningen är redigerbara tills bokningen kopplas till en patient.

Bokning via Kuralink

• Bokningar via Kuralink visas med orange färg i vänsterfältet.
  • Information från Kuralink ligger i fältet Notering. All information samt bifogade filer ser du genom att klicka på knappen Kuralink.

Bokning via webbtidbok

• Bokningar via webbtidboken visas med rosa färg i vänsterfältet.
  • Meddelande från patienten visas i fältet Meddelande.