Detta väljer du om det ekonomiska när det gäller patientavgiften skall hanteras utanför SGX.

Det sker ingen bokföring av avgiften i SGX och det visas inte heller på ex. Kassarapporten.

Om du registrerat "Betald på annat sätt" av misstag kan du öppna besöksregistret eller .

Markera besöket och klicka på . Då får du välja hur du vill ändra betalsättet enligt nedan.

Det samma om du i efterhand vill sätta en patientavgift till "Betald på annat sätt" så kan du klicka på och göra så.