« Previous Version 40 Next »

Du kommer åt frikortshanteringen via  antingen på verktygsraden eller genom att högerklicka på patienten/bokningen och välja  (Ctrl + Shift + F).

Det är samma bild för e-frikort och manuella frikort.

"Registrera" Om Du behöver efterregistrera besök, ex. om patienten varit hos annan vårdgivare som ej har e-frikort.

"Historik" visar tidigare frikort.

"Nytt" registrerar ett nytt manuellt frikort.

"Utskrift" skriver ut frikortsuppgifter ifall patienten så önskar.

Om Du vill skriva ut alla uppgifter på högkostnadsskyddet, högerklicka i listan och välj "Skapa PDF".

För att registrera ett manuellt frikort, klicka på "Nytt".

Fyll i uppgifterna och spara.

Ta bort frikort:

Öppna frikort med

Klicka på

Markera frikortet och tryck Delete.