« Previous Version 7 Next »

Under Kontroller eller finns Dagens kontakter.

Du kan även öppna Dagens kontakter genom att högerklicka i datumrutan i kalendern.

Då öppnas en meny:

Du kan då välja dagens kontakter.

Du väljer vilket datum Du vill visa:

Du ser dagens bokningar och besök.

Orange markering visar att SGX misstänker att något är fel eller bortglömt, ex om:

• Bokningstid, behandlingstid eller standardbehandlingstid på ersättning skiljer sig.
  • Besök är bokat men ej registrerat.
  • Journalnotatet inte är signerat.
  • Varken kontantfaktura eller faktura är skapad.
  • Om bokning för nästa besök saknas (och ärendet inte är avslutat).

Förutom att använda ikonerna i överkant kan Du genom att dubbelklicka i listan navigera till olika funktionen enligt nedan:

Skall ex. Du sätta in en bokning i framtiden, markera raden, klicka på  så kommer Du in i kalendern och har patienten med Dig.