Om Du missade att skicka bokningsbekräftelse när Du bokade in en patient kan Du högerklicka på bokningen och välja "Skicka bokningsbekräftelse".

Du kan skriva ett meddelande so skickas med och även välja att journalföra att bekräftelse är skickad.

För bokningsbekräftelse så används mallen med namnet "Bokningsbekräftelse"

och för avbokningsbekräftelsen används mallen med namnet "Avbokningsbekräftelse"

I första hand används din personliga mall om den saknas används den gemensamma och saknas

även den används en mall inbyggd i SGX.

När du skapar en egen mall så använd med fördel den inbyggda som utgångspunkt så blir det lättare.

Tänk på att mallen kan innehålla "platshållare" som ersätts när mailet skapas. Som minst måste dessa finnas med

[Bokning.Dag] [Bokning.Datum], [Bokning.Starttid] - [Bokning.Sluttid]

När du skapat en mall så testa att göra en bokning och skicka mailet till dig själv så att du ser att det är korrekt.

Nedan ser du ett exempel på hur det kan se ut.