Du kan hantera försäljning av olika slag från SGX. Klicka på Försäljning  så öppnas "Skapa faktura".

Du kan även lägga till försäljning när du fakturerar besök då funktionen är den samma.

Du väljer köpare från "Patient", "Företag" eller "Manuellt" inskriven.

Klicka på Ny artikel. se hantera artiklar

Finns inga artiklar eller du vill lägga till en ny, se här >>>

Om Du så önskar kan Du ändra pris och/eller ange rabatt.

Du kan ange ett meddelande på fakturan om Du vill.

Är det en kontantfaktura anger Du betalsätt.

Bestäm sedan om fakturan skall skrivas ut på skrivaren, skickas med E-post eller bara skapas.

Klicka på "Skapa faktura".