Ekonomi | Fakturor eller markera patienten och klicka på  Fakturor.

• Markera fakturan och klicka på  Kreditera.
  • Bekräfta att du vill kreditera fakturan.

Kreditera obetald faktura

Om du krediterar en obetald faktura krediteras fakturan och kreditfakturan återbetalas med samma betaldatum, betalsätt och belopp som den krediterade fakturan.

Kreditera betald faktura/kontantfaktura

Felregistrering

Om ingen betalning har skett och inget ska återbetalas väljer du Felregistrering.
Fakturan krediteras och kreditfakturan återbetalas med samma betaldatum, betalsätt och belopp som den krediterade fakturan.

Återbetala inte nu

Betalt belopp återbetalas vid ett senare tillfälle. I detta fall är du skyldig pengar som du vid ett senare tillfälle ska betala tillbaka/återbetala.

När beloppet ska återbetalas

• Markera kreditfakturan.
    • Välj Återbetalning/korrigering.
    • Välj betaldatum, när du betalade tillbaka pengarna, och på vilket sätt pengarna betalades tillbaka/återbetalades.

Återbetala nu

Om du har återbetalat beloppet anger du när och hur betalt belopp återbetalades.