« Previous Version 9 Next »

Information om ersättningar >>>

SGX har ännu inte stöd för reservnummer.

Du kan skriva in en patient med enbart födelsedatum och kön men besök kan inte redovisas i filen till landstinget utan dessa måste hanteras manuellt.

Om Du registrerat besök på patienter utan personnummer och skapar fil så får Du ett meddelande: "Det finns besök där patienten saknar personnummer. Dessa måste hanteras manuellt. Besöken följer INTE med i filen.

Detta hindrar inte att Du skapar och skickar in filen. När Du sedan åtgärdat besöket, registrerat det manuellt i GVR, ARV eller Privera så öppnar Du Landstinget, Vad finns att skicka.

Markera besöket och klicka på  "Markera besöket som manuellt skickat". Då slipper Du se det nästa gång Du skapar fil.