Om du blir uttagen för journalgranskning och skall skriva ut "maskade" journalkopior finns följande möjlighet:

Klicka på , fyll i datumintevall för utskriften och klicka på OK

Du får då en fråga om "Mottagare och patientinformation".

Det viktiga här är patientinformationen. Välj det nedre alternativet med Kön, ålder och patientid.

Resultatet på utskriften blir ex:

Sedan kommer något som är mer gissningar (känns som om informationen inte är glasklar):

I Excel-filen "Utlämnat" som du troligen skall fylla i kanske det är idé att byta ut "löpnummer" mot det patientid som finns i SGX. Detta för att lätt kunna identifiera patienten om det skulle komma följdfrågor eller så.

"Räknare" är väl det besöksnummer som finns i journalutskriften: