Vid val "Boka patient i annan tidbok" får du med dig patienten och kan klicka på valfri tid i vald tidbok.
Funktionen fungerar precis som "Boka patient i kalender (Ctrl + K)" men du får först välja tidbok medan "Boka patient i tidbok" öppnar den aktiva klinikens tidbok direkt.

Via bokning

Du kan högerklicka på bokningen och välja "Boka patient i annan tidbok".

Via meny

Klicka på ikonen "Boka patient i annan tidbok", kortkommando Ctrl + Shift + K

• No labels