Informationen flyttad hit >>>

Under Inställningar, Användarinställningar fliken Ekonomi

Betalningar:

Skicka faktura med e-post som standard:

Ange om kryssrutan för att skicka faktura med e-post skall vara ikryssad som standard.

Skriv ut faktura som standard:

Ange om kryssrutan för "Skriv ut" skall vara ikryssad som standard.

Standard betalningssätt vid kontantfakturering:

Ange vilket betalsätt som skall föreslås som standard vid kontantfakturering.

Standard betalsätt vid kvittering av faktura:

Ange vilket betalsätt som skall föreslås vid kvittering av faktura.

Varna vid fakturering:

Om Du vanligtvis kontantfakturerar, d.v.s. tar betalt av direkt patienten, kan Du få en varning när Du fakturerar (för framtida betalning) för att minimera risken att Du fakturerar fel.

Varna vid kontantfakturering:

Om Du vanligtvis fakturerar kan Du få en varning när Du kontantfakturerar för att minimera risken för att fakturera fel.

• No labels