Inställningar | Administrera användare

För att lägga till ny användare måste du kontakta Antwork support.

Inloggning är möjlig med e-tjänstekort, Yubikey tillsammans med lösenord eller med Mobilt BankID.

Mobilnummer och e-postadress är de uppgifter Du vill skall synas utåt och det är till dessa som SMS och E-post skickas till Dig.

HSA-ID är ditt personliga och är nödvändigt för bl.a. e-frikort

Du väljer "Personalkategori" och din titel som hamnar i ex. journalen då Du signerar. "Lång titel" är en titel som visas om Du ex. undertecknar ett dokument eller utskrift.

Yubikey är om Yubikey används för inloggning. Om Du inte har E-tjänstekort (SITHS) så används Yubikey för att åstadkomma en stark autentisering  (två-faktor inloggning).

Det är även möjligt att logga in med mobilt BankID.

För att skapa ny inloggning måste Du kontakta ANTWORK AB. Under Arkiv, Byta lösenord kan Du själv byta lösenord.

Under Beörigheter ser Du vilka behörigheter Du har i systemet.

Internpot och Internpost Reception, se här >>>