1. Fortnox

Kontakta Fortnox för beställning av licens.

• Beställ integrationslicens hos Fortnox.
  • Beställ licenser i Fortnox för modulerna Företagsinformation, Kund, Artikel och Faktura.

2. Antwork support

Kontakta Antwork support för att aktivera integration till Fortnox.

• Arkiv | Systemadministration | Fakturautställare | Fakturautställarinställningar | Externa tjänster | Fortnox | Integration.
  • Lägg till behörighet på användaren för fakturautställaren, Fakturautställareroll - Administratör (annars fungerar inte nedan steg)

3. Anslut Fortnox via inloggning

• Arkiv | Systemadministration | Fakturautställare.
  • Markera fakturautställare i listan.
  • Klicka på knappen Fortnox.

• Meddelande visas att anslutning till Fortnox saknas.
  • Välj Anslut
  • Anslutning kan ske som servicekonto eller personligt konto - fördelen med servicekonto är att du personligen inte behöver ha de Fortnox-licenser som anslutningen kräver, och det räcker då med att någon har dessa licenser.

• Ange användarnamn och lösenord.
  • Godkänn att SGX får behörighet till Fortnox.