Under Kontroller eller finns Dagens kontakter.
Du kan även öppna Dagens kontakter genom att högerklicka i datumrutan i tidboken.

Då öppnas en meny:

Välj datum:

Du ser dagens bokningar och besök.
Orange markering visar att SGX misstänker att något är fel eller bortglömt, t. ex. om:

• Bokningstid, behandlingstid eller standardbehandlingstid på ersättning skiljer sig.
  • Besök är bokat men inte är registrerat.
  • Varken kontantfaktura eller faktura är skapad.
  • Journalnotatet inte är signerat.
  • Om bokning för nästa besök saknas (och ärendet inte är avslutat).

Förutom att använda de vanliga ikonerna kan du genom att dubbelklicka i listan navigera till olika funktioner enligt nedan:

Tips! För att boka in patient i tidboken, markera raden och klicka på  så kommer du direkt till tidboken och har patienten med dig.