Valda standardformulär eller egna formulär kan skickas till patient via e-post. Patienten besvarar på formulären genom att klicka på inloggningslänken i e-postmeddelandet som skickas till patienten. Patienten behöver identifiera sig med Mobilt BankID och kan därefter välja att besvara och skicka in ett eller flera formulär. Formuläret sparas och journalförs i SGX och kan därefter öppnas och uppdateras och av ansvarig användare.

I Patientformulär visas obesvarade och besvarade formulär som har skickats till patienten. Skickade patientformulär visas i listan Obesvarade tills patienten besvarar och skickar in formuläret.

Funktioner

Skicka enkäter och formulär till patient via e-post