Du hittar kalenderöversikten under

Skapa ny kalender >

Under  kan Du ändra inställningar för vald kalender, se här >>>

Du kan öppna flera kalendrar för att titta på en dag i taget. Du kan byta dag med

Om Du dubbelklickar i en kalender så öppnas den kalendern och Du befinner Dig i den kalendern's klinik.

Du kan ha flera kalendrar (tidböcker) öppna samtidigt:

Om Du klickar på den lilla pilen till höger om kalenderikonen visas alla kalendrar som finns att välja på samt alla "Resurskalendrar".

O.B.S! Tänk på att när du aktiverar en kalender (tidbok) på skärmen så byter SGX till den kliniken som kalendern tillhör.