1. Du behöver inte använda webbtidboken men du behöver aktivera webbtidbok i Administrera kalender.

2. Aktivera videosamtal och chatt i SGX. Inställningar | Klinikinställningar.

3. Om du använder webbläsare Edge behöver du som behandlare uppdatera till nya Edge, Chromium Edge, som ersätter Edge. Installera Chromium Edge, https://support.microsoft.com/sv-se/help/4501095/download-the-new-microsoft-edge-based-on-chromium

4. Skapa en eller flera behandlingstyper med kontaktsätt Videosamtal. De nya behandlingstyperna för videosamtal visas i tidbok, tidsschema och webbtidbok.
Arkiv | Systemadministration | Behandlingstyper.

Om bokningsbar i webbtidbok (webbokningsbar)

Kontaktsätt visas bara om du har kryssat i "Visa kontaktsätt" på behandlingstypen.