Alla priser i prislistan är specificerade exklusive moms.

Vad kostar SGX?

SGX är en prenumerationstjänst och kostar 500 kr/mån och användare.

Kontakta oss för mer information och prisuppgifter gällande inläsning av uppgifter från annat journalsystem.

Tilläggskostnader

Övriga kostnader

I dagsläget tillkommer inga övriga kostnader men vi utvecklar ständigt SGX och i vissa fall kan det komma att innebära en ökad licenskostnad eller som en tilläggskostnad vid användning av den specifika funktionen.

Uppsägning

Vi har ingen uppsägningstid eller bindningstid. Uppsägning kan dock inte ske retroaktivt utan gäller från och med nästkommande månad. Vi betalar inte tillbaka förskottsbetalad licensavgift.