VÄLKOMMEN! Vi gör SGX, Dataprogram för privata vårdgivare, utvecklat för Windows 10

Adress:ANTWORK ABTelefon:08-32 10 50

Näckstigen 9

135 52 TyresöE-post:support@antwork.se

Gamla SGX >>>>

SENASTE NYTT >>>

INFO ONLINE >>>

KONVERTERA TILL NYA SGX >

KOM IGÅNG (nya SGX) >

ANTWORK AB är ett företag som bl.a. utvecklar programvara för privata vårdgivare.

Sedan 1990 har vi utvecklat ett datasystem, SGX, för privata vårdgivare. Utvecklingen fortgår successivt och idag används SGX av c:a 380 vårdgivare i svea rike varav 365 i nya SGX..

I dagsläget är vi fullt sysselsatta med att utveckla nästa generation av SGX. Du har endast ett mindre program installerat på Din dator och detta uppgraderas automatiskt. Huvuddelen av programmet och alla data kommer att ligga på vår server. Inget krångel med uppdateringar eller säkerhetskopiering, det sker automatiskt. Om Din dator blir stulen eller borttappad så finns inga patientdata på den. För att komma åt dessa måste man ha Ditt E-tjänstekort och Din lösen. För Dig som inte har SITHS-kort finns inloggning med Yubikey eller mobilt BankID. Enkelt, säkert och anpassat till PUL, PDL och GDPR.

Eftersom programmet arbetar över internet behöver Du en stabil uppkoppling för bästa funktion.

SGX är, anpassat för:

Stockholms läns landsting, (Direktöverföring till ARV via internet. Överföring till GVR via Carepointe-frikort är integrerat.)

Blekinge, (Elektronisk överföring via internet)

Dalarna, (Elektronisk överföring via internet (Privera) e-frikort är integrerat.)

Gävleborg (Elektronisk överföring via internet (Privera))

Jämtland (Elektronisk överföring via internet (Privera))

Kalmar (Elektronisk överföring via internet (LisBet))

Kronoberg (Elektronisk överföring via internet (Privera))

Norrbotten (Elektronisk överföring via internet (Avir))

Region Skåne, (Elektronisk överföring via diskett/CD)

Södermanland, (Elektronisk överföring via internet (Privera))

Värmland (Elektronisk överföring via internet (PriComp)

Västernorrland (Elektronisk överföring via internet (PriComp))

Västmanland, (Elektronisk överföring via internet (Privera) e-frikort är integrerat.)

Västra Götalandsregionen, (Elektronisk överföring via internet (Privera) e-frikort är integrerat.)

Uppsala, (Elektronisk överföring via internet (Privera))

Örebro,  (Elektronisk överföring via internet (PriComp))

Östergötland, (Elektronisk överföring via internet (Privera).e-frikort är integrerat.)

Systemkrav för att köra SGX för Windows® är Windows 10.

Programförfattare: Patrik Thölin, Ulrika Johansson och Åke Isacsson

SGX är godkänd för att sända besöksinformation till Stockholms Läns Landsting's ARVVARV- och GVR-system. SGX hanterar även Privera/PriComp (både VISIT- och öppenvårdsfil) som används i ett flertal landsting, LisBet i Småland och Avir i Norrbotten.

Är Du intresserad eller har frågor

E-post: support@antwork.se

Telefon: 08 - 32 10 50

Support

Använd i första hand den inbyggda funktionen:

Telefonsupport

Supportnummer, 08 - 32 10 50Du kan ringa mellan 08:00 och 20:00.

Det går naturligtvis även bra att skicka mail med frågor.