Har du funderat på hur du gör med ditt befintliga data om/när Du slutar arbeta i SGX?

Export

Du kan exportera ut ditt journaldata från SGX vilket är gratis och ingår i SGX användarlicens.

Du få ut ditt data i ett annat format än specificerat ovan i mån av tid och enligt gällande prislista.

Lagringstjänst

Du kan använda dig av vår lagringstjänst. Lagringstjänsten kostar för närvarande 100 kr per användare/kalendermånad inkl. moms.

OBS! Lagringstjänsten kan komma att upphöra helt. Ditt journaldata exporteras från SGX, se Export.

Vad som ingår i lagringstjänsten och utlovad funktionalitet kan komma att ändras. Eventuella ändringar av lagringtjänsten meddelas minst 3 månader innan.