Under Region,  Samlingsräkningar

Skapa ny samlingsräkning

Skapa samlingsräkningar per period

Om du vill skapa samlingsräkningar per period, t.ex. 2022-01, 2022-02 osv, anger du periodens tom-datum i datumordning.

Exempel. Du har inte skapat någon samlingsräkning på tre månader. Om du av misstag skapar en samlingsräkning för alla tre perioder tar du först bort den felaktiga samlingsräkningen.

OBS! Samlingsräkning skapas av besök som skickats till regionen (lagts på fil) men inte finns med på en tidigare samlingsräkning.

Det innebär att du inte kan skapa samlingsräkning för månaden innan besöken är inskickade (eller du skapat fil med besöken).

Du kan heller inte få med besök på en samlingsräkning som redan finns på en tidigare samlingsräkning.

Öppnar markerad samlingsräkning.

Skapa ny samlingsräkning. NY

Ta bort, "backar" markerad samlingsräkning om den blivit felaktig.

Du kan sedan skapa ny samlingsräkning när felet är rättat.

Skapa samlingsräkning

OBS! Endast besök som lagts på fil kommer med på samlingsräkningen. Har du inte skapat fil finns inget att lägga på samlingsräkningen.

För att skapa samlingsräkning, klicka på NY (Ctrl + N)

Välj datum t.o.m. som samlingsräkningen ska omfatta. Resultat: