på stora knappraden öppnar besöksregistret. Här visas alla Dina patienters besök. Fönstret öppnar med dagens datum så att Du direkt ser vad Du gjort idag.

Med den lilla  som finns i de flesta fönster visas vald patients besök.

Du sorterar listan genom att klicka i kolumnhuvudet.

I den mån Du väljer att visa alla patienter kan Du stega framåt eller bakåt:

Du kan välja att stega Dag, Vecka eller månad. Klicka sedan på pil framåt eller bakåt.

Du kan skriva in Fr.o.m. datum och T.o.m. datum och klicka på .

Du kan välja att visa besök hos samtliga behandlare på kliniken om patienten besökt flera.

Det går även att filtrera på Besökskategori, Ersättningskod och/eller Avgiftskod.

Du kan välja att visa specifik sändning eller samlingsräkning.

På statusraden längst ned ser Du antal besök, Justerad ersättning (ersättning - patientavgift), patientavgift och totalt.