« Previous Version 49 Next »

SGX är en windowsklient som installeras lokalt på din dator, dvs SGX är inte webbaserat och kan inte körs via en webbläsare. Windowsklienten installeras lokalt men databas och större delen av SGX ligger i ”molnet” och backuper och uppdateringar sköts automatiskt.

Du kan köra från vilken dator som helst förutsatt att du har installerat klienten. SGX är ett Windowsbaserat program och kan köras i Windows eller i Windows på Mac med exempelvis Parallels.

Vad behöver jag för dator?

• Operativsystem Microsoft Windows 10 Home eller bättre.
  • Bildskärmen bör klara 1920 x 1080 bildpunkter.
  • Du behöver en stabil internetuppkoppling.
  • Det finns ingen möjlighet att arbeta "offline".