Mejla nedanstående uppgifter till support@antwork.se. Om du inte har alla uppgifter så mejla dem du har så kan du komplettera med resten senare. Stjärnmärkta uppgifter är dock obligatoriska för uppstart.

1. Användaruppgifter, för att läsa om användaruppgifter, https://support.antwork.se/x/TgJn

1. För- och efternamn *

2. Personligt HSA-ID

3. Personnummer, om du vill ha möjlighet att logga in med Mobilt BankID.
    4. E-postadress *

5. Mobilnummer *
  2. Vårdgivare

1. Organisationsnummer *
    2. Vårdgivarens HSA-ID
    3. Adress, postnummer och postort *
  3. Mottagning
    1. Namn
    2. Adress
    3. Telefon
    4. E-post
    5. Hemsida
  4. Klinikuppgifter, för att läsa mer om klinik- och vårdgivareuppgifter, https://support.antwork.se/x/dAFn
    1. Vilket region verksamheten bedrivs i *
    2. Om du har avtal med regionen.
      1. Ersättningsavtal, ARV, GVR, Priva, Privera, PriComp eller motsvarande. Fordras annan redovisning till regionen, kontakta Antwork AB. *
      2. Medicinskt verksamhetsområde. Exempel 561 - Sjukgymnastikverksamhet eller 221 - Neurologisk vård.
      3. Vårdgivar-id (kombikanummer, etablerings-id). Exempel 99552010M01.
      4. Om nationella taxan ange om du har A- eller B-praktik. *
    3. Om vikariat
      1. Vikariatgivarens namn (vem du vikarierar för).
      2. Vikariatgivarens vårdgivar-id (kombikanummer, etablerings-id)
      3. Om din region kräver vikariens personnummer måste du även ange ditt personnummer.