« Previous Version 5 Next »

Under InställningarAnvändarinställningar, fliken Externa tjänster

Alfa e-recept:

Integration:

Ange om integrationen med e-recept skall vara aktiv.

E-frikort:

Jag har godkänt avtalen för e-frikort med landstinget/regionen:

Bekräfta att du godkänt e-frikortsavtalen med regionen/landstinget genom inloggning med e-tjänstekortet på https://efrikort.cgi.se eller på annat sätt.

ExorLive:

Sökväg:

Ange sökvägen till ExorLive WebbWrapper.

Mobilus:

Sökväg:

Ange sökvägen till Mobilus-programmet.

Personuppgiftstjänst (endast SLL):

Kontonamn:

Får Du från SLL då Du ansöker om tjänsten, eller om Du sedan tidigare har kunnat hämta personuppgifter och har inloggningsuppgifter kan Du använda dessa. Tidigare typiskt anv.namn är de fem första siffrorna i kombikanumret. Nya konton HSA-ID, ex. HSA5_p.

Lösenord:

Får Du från SLL då Du ansöker om tjänsten, eller om Du sedan tidigare har kunnat hämta personuppgifter och har inloggningsuppgifter kan Du använda dessa. Tidigare typisk lösen är sex siffror. Nya konton ett mer kryptiskt lösenord.

Om Du saknar uppgifter, ansök så här >>>

Physio Tools®:

Användar-ID:

Unikt användar-ID för aktuell Physio Tool's licens.

Sökväg:

Ange sökvägen till Physio Tool's programmet.