Om du saknar ersättningskod för telefonrådgivning behöver du troligtvis aktivera ersättningskod för telefonrådgivning/telefonkod. Notera att du behöver välja Besökstyp Telefonrådgivning för att ersättningskoden ska vara valbar vid besöksregistrering.

• Inställningar | Ersättningskoder | Välj visa inaktiva.
  • Om du ser din ersättningskod för telefonrådgivning i listan som inaktiv.
    • Öppna ersättningskoden.
    • Kryssa ut Inaktiv.
    • Spara.

• Om du inte ser ersättningskod för telefonrådgivning i listan som inaktiv.
    • Kontakta Antwork support.

• No labels