« Previous Version 10 Next »

Se film i SGX under Utbildningsfilmer | Tidbok och schema.

I SGX finns det möjlighet att göra dina tider bokningsbara för patienter via internet.

En förutsättning för att använda webbtidboken är att du använder dig av schemafunktionen i tidboken. Om du är osäker på hur det fungerar titta först på vår film i SGX om schemafunktionen eller läs mer här >>.

Aktivera webtidbok

Kryssa i webbtidbok i kalenderinställningar.

Ange vilka behandlingstyper som är bokningsbara på webben under Arkiv | Systemadministration | Behandlingstyper.

Schemalägg en webbokningsbar tid

Schemalägg en bokningsbar tid och kryssa i att tiden är bokningsbar på webben.

Öppna webtidbok

Kalendrar | Webtidbok

Du kan se dina bokningsbara tider på webben i webbtidboken. Webbtidboken är gemensam för alla behandlare i samma SGX-installation som som har valt att aktivera webbtidbokning.