SGX har standardkonton upplagda men du kan skapa egna eller ändra de befintliga kontona under Inställningar | Konton

Fakturering av patientavgift

Vid fakturering av patientavgift så lägger du till bokföringskonto på den avgiftskoden som du har använt. Gå in under Inställningar | Avgiftskoder och redigera den avgiftskod som du har valt på besöket.

Fakturering av ersättning

Vid fakturering av ersättning till företag eller försäkringsbolag så lägger du till bokföringskonto på den ersättningskoden som du har använt. Inställningar | Ersättningskoder och redigera den ersättningskod som du har valt på besöket.