« Previous Version 5 Next »

Det finns två sätt att skriva remissvar.

1.) Från inkommande remiss.

Öppna den inkommande remissen och klicka på . Då skapas ett brev med remissvar.

Du kan använda mallar och fraser. Spara och skriv ut.

2.) Från journalen.

Du kan skriva remissvaret som ett notat i journalen, Markera den text Du vill ha med i svaret (Ctrl + A) för att markera allt.

Du kan även skriva svaret direkt i remissvaret.

Klicka på . Du väljer mall (som Du skapat tidigare). När Du skapar mallen så tänk på att adressen skrivs ut uppe till höger i remissvaret, anpassat för fönsterkuvert.

Mallen bör även innehålla underskrift.

Spara och skriv ut. Det går även att skicka som e-postbilaga men då måste sekretess och integritet beaktas.