« Previous Version 27 Next »

Vad kostar SGX?

SGX är en prenumerationstjänst och kostar 500:-/månad (inkl. moms) och användare.

• Fakturering sker halvårsvis i förskott (eller efter överenskommelse)
  • Det är ingen startkostnad för programmet.
  • Införande, lagring av data, säkerhetskopiering och support via mejl, telefon och fjärrstyrning ingår i månadsavgiften.
  • En inbyggd mailfunktion i SGX kan användas med Din egen mailserver eller vår mailfunktion kostnadsfritt.
  • För dig som konverterar från gamla SGX. Vartefter du läggs in i nya SGX kommer det att bli en tilläggsfaktura till löpande avtal avseende lagringskostnad på 125:-/månad (inkl. moms).

Kostnaden för SMS är 75 öre styck (inkl. moms). Ingen fast månadskostnad tillkommer och inget separat abonnemang krävs.

• Receptionister betalar ingen månadskostnad för SGX men däremot för skickade SMS.

Kostnad för lagring av data vid uppehåll, ex. utbildning, graviditet o.s.v, när Du inte arbetar i programmet. 200:-/månad (inkl. moms).

Övriga kostnader

Du som är auktoriserad i Stockholm behöver teckna ett avtal med CarePoint för att skicka in filer till landstinget. Kostnad c:a 150kr/mån.

Vill du logga in med mobilt BankID tillkommer en kostnad om 50 kr/månad.

Vad behöver jag för dator?

• Operativsystem Microsoft Windows 10.
  • Bildskärmen bör klara 1920 x 1080 bildpunkter.
  • Du behöver en stabil internetuppkoppling.
  • Det finns ingen möjlighet att arbeta "off line".