« Previous Version 5 Next »

Yubikey >>>

Inloggning via Mobilt BankID kostar 50 kr inkl. moms per användare och kalendermånad. Detta oavsett om du loggar in en eller flera gånger. Tjänsten kostar bara om du nyttjar den.

Kom igång med Mobilt BankID

1. Logga in som vanligt i SGX och ange ditt personnummer under Inställningar | Administrera användare
  2. Nästa gång du loggar in i SGX kan du använda Mobilt BankID.

Inloggning med Mobilt BankID

1. Välj fliken Mobilt BankID.
  2. Mata in ditt personnummer.
  3. Välj Logga in och följ instruktionerna.

BankID-tjänsten levereras av Nexus AB. Genom att använda tjänsten accepterar du att bl.a. personnummer behandlas av dem. Nexus avtal/underbiträdesavtal

Se även Yubikey >>>

Med  kan Du skicka fil(er), ex. säkerhetskopia från gamla SG-X till ANTWORK AB, se här >>>