« Previous Version 2 Next »

Steg 1: Beställ en SGX Demo-miljö

1. Mejla oss på support@antwork.se och beställ en SGX demo-miljö.
  2. Om du vill kan du ange nedanstående uppgifter så lägger vi upp en demo-miljö som är mer anpassad för dig.
    1. Vilket län du arbetar i.
    2. Om du är landstingsansluten. Om du bedriver verksamhet i Stockholms län ange även om du använder nationella taxan, ARV, eller är auktoriserad, GVR.
    3. HSA-ID. Om du vill kan du använda ditt e-tjänstekort för inloggning stället för ett lösenord.
  3. När vi har lagt upp din demo-miljö får du ett mejl med databasnamn och lösenord från oss.

Steg 2: Installera SGX Demo och verifiera inloggning

1. Installera SGX Demo med SGX installationsprogram, https://install.antwork.se/filer/SGX.WinUI.Demo.Installer.exe
  2. Om du har problem med installationen kan du kontakta oss efter att du har verifierat nedanstående punkter. Kända problem kan vara
    1. Ditt antivirusskyddsprogram känner inte igen filen och varnar för att filen kan vara skadlig.
    2. Microsoft .Net framework 4.7.1 saknas på din dator som då behöver installeras, https://www.microsoft.com/sv-se/download/details.aspx?id=56116
  3. Efter lyckad installation av SGX har du fått en Antwork SGX (Demo)-ikon på ditt skrivbord.
  4. Dubbelklicka på ikonen och verifiera att du kommer till inloggningsrutan. Om inloggningsrutan visas är installationen klar och du kan börja använda SGX.

Steg 3: Logga in i SGX

1. Starta SGX.
  2. Ange ditt databasnamn som du har fått av oss.
  3. Inloggning är möjlig med ditt e-tjänstekort eller med lösenord. När du kör SGX skarpt krävs inloggning med e-tjänstekort eller inloggning med tvåstegsverifiering.
    1. Om du loggar in med e-tjänstekort.
      1. Stoppa in e-tjänstekortet i läsaren.
      2. Välj fliken Certifikat.
      3. Ditt namn visas i listan. Om du inte kan se ditt namn i listan.
        1. Verifiera att e-tjänstekortet fungerar genom att logga in med kortet på någon av landstinget sidor som kräver inloggning med e-tjänstekortet.
        2. För att kunna använda ditt e-tjänstekort behöver du ha Net ID installerat på din dator. Du kan ladda ned programmet på http://www.vardgivarguiden.se/avtaluppdrag/it-stod-och-e-tjanster/etjanstekort/hantera-ditt-etjanstekort/
      4. Välj Logga in.
    2. Om du loggar in med lösenord.
      1. Välj fliken Lösenord.
      2. Ange ditt användarnamn och lösenord.
      3. Välj Logga in.
  4. Om det saknas obligatoriska uppgifter kommer du att behöva fylla i dessa innan du kan fortsätta.

Steg 4: Boka en demo

Om du är intresserad bokar vi in en demo. Demon är webbaserad och du sitter vid din egen dator. Du kan använda datorns ljud och mikrofon eller ringa in via din telefon. Flera användare kan delta samtidigt.

Frågorsupport@antwork.se

Tel: 070-758 75 96