« Previous Version 14 Next »

på stora knappraden öppnar besöksregistret. Här visas alla Dina patienters besök. Fönstret öppnar med dagens datum så att Du direkt ser vad Du gjort idag.

Med den lilla  som finns i de flesta fönster visas vald patients besök.

Om Du drar bläddringsliten längst ut till höger ser Du om det finns någon anmärkning på besöket. Skall skickas betyder att besöket skall skickas (läggas på fil) till landstinget.

Du sorterar listan genom att klicka i kolumnhuvudet.

I den mån Du väljer att visa alla patienter kan Du stega framåt eller bakåt:

Du kan välja att stega Dag, Vecka eller månad. Klicka sedan på pil framåt eller bakåt.

Du kan skriva in Fr.o.m. datum och T.o.m. datum och klicka på .

Du kan välja att visa besök hos samtliga behandlare på kliniken om patienten besökt flera.

Det går även att filtrera på Besökskategori, Ersättningskod och/eller Avgiftskod.

Du kan välja att visa specifik sändning eller samlingsräkning.

På statusraden längst ned ser Du antal besök, Justerad ersättning (ersättning - patientavgift), patientavgift och totalt.

UTSKRIFT: Om Du vill skriva ut listan, högerklicka på valfritt besök, välj "Skapa PDF" eller "Exportera till Excel".

Ändra besöksregistrering >

Klicka på för att ta bort markerat besök.

Om besöket är inskickat får Du en fråga:

Svarar Du Ja makuleras besöket och Du kan registrera ett nytt om det är aktuellt.

Om besöket är fakturerat/betalt måste fakturan/kvittot först tas bort.

Klicka då på  så öppnas fakturor:

Markera fakturan och klicka på  för att krditera/ta bort fakturan.

Stäng Fakturor och ta bort/makulera besöket.