« Previous Version 9 Next »

Vad kostar SG-X?

Nya SGX kostar 500:-/månad (inkl. moms) och användare. Då ingår lagring av data på en central server, användaravtal och support.

Tillkommande kostnad för SMS, om Du vill använda det, är 75 öre/SMS (inkl. moms).

Du som är auktoriserad i Stockholm behöver ett avtal med CarePoint för att skicka in filer till landstinget.

Kostnad för lagring av data vid uppehåll, ex. utbildning, graviditet o.s.v, när Du inte arbetar i programmet. 200:-/månad (inkl. moms).

Vad behöver jag för dator?

• SGX är ett PC-program så Windows är ett krav
  • SGX för Windows fungerar med operativsystemen Windows 7 / 8 / 10.
  • Bildskärmen bör klara 1920 x 1080 bildpunkter.
  • Du behöver en stabil internetuppkoppling.