Under Inställningar, Konton kan Du redigera och lägga till nya konton.

Dubbelklicka på en rad eller klicka på  för att redigera ett konto.

Det finns två kontotyper: Betalsätt och Intäktskonto. Betalsätt är typiskt 19xx-konton och Intäktskonton är typiskt 30xx-konton.

Du ger kontot ett namn ex. Swish och ett kontomummer som passar in i DIn bokföring ex. 1918 eftersom det är ett intäktskonto.

Intäktskonton kan vara momsfria, = sjukvård, eller mosbelagda, = försäljning av rehabprodukter. Du kan välja 6, 12 eller 25% moms.

Du kan välja att avaktivera ett konto som Du inte vill använda. Kontot skall dock inte tas bort om det är använt vid något tillfälle.