« Previous Version 134 Next »

Installera SGX
Support
Senaste nytt

Kontakta oss gärna om du är intresserad av SGX.
E-post: info@antwork.se
Telefon: 08 - 32 10 50

SGX är ett journalsystem för privata vårdgivare som är landstingsanslutna, jobbar med företagskunder, försäkringsbolag och privatpatienter.
SGX vänder sig till

• Fysioterapeuter
  • Sjukgymnaster
  • Naprapater
  • Kiropraktorer
  • Massörer
  • Läkare
  • Psykoterapeuter
  • Psykologer
  • Specialistsjuksköterskor

Priser
Systemkrav
Starta med SGX

I SGX har vi stöd för bl.a.

• Tidbokning
  • Webbtidbokning
  • Integration till Kuralinks bokningssystem
  • Videosamtal
  • Besöksregistrering, region/landsting, privat, företag och försäkringsbolag.
  • Journalföring
  • Integration till E-frikort samt stöd för frikort
  • Fakturering
  • Generering av filer till regionen
  • E-post och SMS
  • Statusar som t.ex. akupunktur, KOOS och VAS
  • Blanketter och brev
  • Scanna och länka dokument
  • Remisser
  • Koppling till träningsprogram ExorLive och Physitrack samt ett eget enklare träningsprogram

SGX stödjer flera olika arbetssätt och du väljer själv vilka funktioner du vill nyttja.
SGX är ett Windowsbaserat program och kan köras i Windows eller i Windows på Mac med exempelvis Parallells.
SGX kan skapa och skicka filer elektroniskt till region Stockholms ARV och GVR. SGX hanterar även Privera och PriComp, både VISIT- och öppenvårdsfil samt LisBet och Avir.

Om du är intresserad sätter vi gärna upp en demoversion av SGX åt dig så kan du kika runt och testa SGX själv.