Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Driftstörning i Region Stockholms PU-tjänst mellan 07:00-11:30. Felet är nu åtgärdat.

2020-10-22

E-tjänstekort

Vi har fått flera frågor om uppgradering av E-tjänstekort i Stockholm, se

...

Under gårdagen uppstod stora störningar i SGX för ett 20-tal användare.

Vi tror oss nu ha hittat orsaken till problemet. Om du fortfarande upplever problem

  • Installera alla rekommenderade Windows-uppdateringar på din dator. Notera att detta kan ta lång tid och kräva flera omstarter beroende på hur länge sedan du installerade rekommenderade uppdateringar från Windows. Läs mer här https://support.antwork.se/x/LwIIB
  • Installera om SGX, https://support.antwork.se/x/OoHKAQ
  • Om SGX fortfarande inte startar, är segt eller hänger sig kontakta Antwork support på telefon 08-32 10 50 så kopplar vi upp oss via fjärrstyrning och utför ytterligare ett steg. Detta steg tar c:a 2 minuter.

Vi beklagar verkligen allt strul i och med detta.

Lite uppdatering kring störningarna i SGX.

Vi har fått vetskap om att bl.a Region Stockholm också har störningar i sin internetanslutning. Störningen började igår kl. 09:00.

Temporär lösning.

Flera användare har kopplat upp sig till sitt mobila bredband via sin telefon och då fungerar SGX bra. Kontrollera dock att dator inte kopplar tillbaka till ditt vanliga bredband. Det enklaste är att du drar ut nätverkssladden eller stänge av bredbandet helt.

Så testa gärna att köra via era mobiler och om ni kan så återkoppla gärna till oss hur det har gått och vilken operatör ni har för mobilt bredband/data.

Vi fortsätter att felsöka och är även ute på plats hos några användare för att se om vi kan hitta orsaker och lösningarUppdatering: Felet berodde på fel hos en internetleverantör till bl.a. Region Stockholm.

2020-09-15

Värvningskampanj

...